سرنوشت سیاه دختر ساده لوح در دام پسر شیاد

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عامل اغفال دختر جوان در جنوب تهران خبر داد.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

وی افزود: در تحقیقات ابتدایی کارآگاهان مشخص شد، این دختر جوان از سوی یک مردجوان هدف اغفال گرفته و از خانه فرار کرده است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع مبنی بر وقوع جنایت، بلافاصه کارآگاهان وارد عمل شدند و با رصد‌ اطلاعاتی گسترده و تحقیقات شبانه روزی هویت مرد جوان را شناسایی کرده و کارآگاهان در گام بعدی، با استفاده از روش‌های نوین پلیسی موفق شدند مخفیگاه مرد جوان را در جنوب تهران شناسایی کنند.

وی افزود: کارآگاهان پس از دریافت این اطلاعات مهم با کسب مجوز های لازم قضائی راهی محل مورد نظر شدند و در یک ضربتی متهم را دستگیر و دختر جوان را پیدا کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: متهم پس از انتقال به اداره 4 پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم اغفال دختر جوان در فضای مجازی اعتراف کرد و گفت هدفش ازدواج با دختر جوان بوده است.

گورزی گفت: پرونده متهم برای سیرمراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع شد.

 

منبع: رکنا
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد