بیمه تامین اجتماعی | وام بیمه تامین اجتماعی
خبر مهم برای بیمه شدگان تامین اجتماعی | جزییات تازه ازاپلیکیشن تأمین من
نصب و استفاده از برنامه کاربردی "تأمین من" روی گوشیهای تلفن همراه و استفاده از خدمات غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی کاملاً رایگان است.
بیمه تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی به منظور ایجاد رفاه و حمایت از حقوق کلیه کارکنان کارخانه ها، اداره ها و سازمان ها و دیگر محیط های کاری به وجود آمد. بیمه تامین اجتماعی بیشتر برای دهک های متوسط و پایین در نظر گرفته می شود. بیمه تامین اجتماعی کمک زیادی در تامین برخی نیاز های اولیه ی افراد می کند. در حال حاضر، طبق قانون بیمه تامین اجتماعی و بیمه نامه برای تمامی افراد شاغل، اجباری است. می توان گفت که سازمان و بیمه تامین اجتماعی، مهم ترین رکن صنعت بیمه در کشور است.
همزمان با هفته دولت و در راستای توسعه و تسهیل ارائه خدمات غیرحضوری به ذینفعان سازمان تأمیناجتماعی، با انتشار نگارش جدید برنامه کاربردی تلفن همراه «تأمین من»، در مجموع 51 خدمت غیرحضوری این سازمان از طریق این برنامه در اختیار کاربران قرار گرفت.
نگارش جدید برنامه کاربردی تلفن همراه "تأمین من" از هفتم شهریور در دو نسخه Android و PWA برای بهرهبرداری کاربران منتشر شده است. در این نگارش ویژگیهای سرویس مشاهده تأییدیههای دریافتی از مراجع پزشکی، سرویس مشاهده لیست بازپرداختهای هزینههای درمانی و امکان پرداخت حق بیمه اختیاری به این برنامه اضافه شده است.
براساس این گزارش مهمترین بهبودهای انجام شده در این نگارش نیز شامل اصلاح نمایش نسخه الکترونیک در بخش نمایش نسخ افراد تبعی، اصلاح مکانیزم پرداخت و جلوگیری از پرداختهای تکراری، اصلاح سرویس تغییرشماره همراه و اصلاح نمایش سابقه برای برخی از کاربران است.
برنامه کاربردی "تأمین من" از سایت سازمان تأمیناجتماعی به نشانی hamrah.tamin.ir و نیز از فروشگاههای مجازی (مانند بازار و مایکت) قابل دریافت است.
برای استفاده از این برنامه کاربردی روی گوشیهای تلفن همراه، کاربران و ذینفعان سازمان تأمیناجتماعی باید در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir ثبتنام کرده باشند و چنانچه بعد از نصب برنامه کاربردی "تأمین من" بر روی گوشی تلفن، کاربر در این سامانه ثبت نام نکرده باشند در اولین نوبت استفاده از برنامه به نشانی es.tamin.ir هدایت میشود تا کار ثبتنام را انجام دهد.
دانلود، نصب و استفاده از برنامه کاربردی "تأمین من" بر روی گوشیهای تلفن همراه و استفاده از خدمات غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی کاملاً رایگان است و نیاز به هیچ پرداختی نیست.
محمد مهدی ناصحی گفت: از این پس همه بیماران خاص و سخت درمان سازمان تأمین اجتماعی به صورت الکترونیک و برخط بدون هیچ هزینه از حمایتهای صندوق بیماریهای سخت درمان برخوردار میشوند و هزینهها را سازمان بیمه سلامت پرداخت میکند.
وی افزود: بر این اساس تعداد بیماران شناسایی شده در این صندوق به یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر میرسد که نیمی از این بیماران بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی و نیمی بیمه شده سازمان بیمه سلامت هستند.
ناصحی ادامه داد: این اقدام در راستای یکپارچه سازی سامانه این دو بیمه پایه است که در گام نخست بیماران خاص سازمان تأمین اجتماعی مورد حمایت بیمه سلامت قرار میگیرند.
وی افزود: با این اقدام ۹۳۰ هزار بیمار دیابتی، ۳۴۰ هزار بیمار سرطانی، ۲۸۰ هزار بیمار پر فشاری خون و ۱۰۰ هزار بیمار ام اس در این صندوق نشان دار شده اند و از خدمات بر خط بیمه سلامت بهره مند میشوند.
موسوی با بیان اینکه این سازمان با بیش از ۱۸ نوع خدمت کلان و منحصر به فرد خدمتگذاری میکند، گفت: یکی از اسناد بالادستی که فراروی ما قرار گرفت، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری بود که سال گذشته ابلاغ شد. این نشان داد مسیری که در تامین اجتماعی و به ویژه برای غلبه بر چالشهاست شامل چه میشود. در این سیاستها هم چالشهای تامین اجتماعی نقطه زنی و راه حل مقابله با چالشها برشمرده شد و به وجهی سیاستگذاری را برای سیاستگذاران در عرصههای مختلف راحت کرد.
موسوی خاطرنشان کرد: زمانی که سال ۱۴۰۰ توفیق خدمت در این صندوق را پیدا کردیم تمرکز بر روی مسائل و چالشهای اصلی صندوق داشتیم و یکی از چالشها ناپایداری منابع بود. استقراض بی رویه طی سنوات گذشته، از ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۰۶ـ ۱۰۷ هزار میلیارد تومان رقم خورده بود.
وی در ادامه به تغییرات بر اساس شرایط حوزه کسب و کار و تغییرات جمعیتی، اشاره کرد و گفت: ناپایداری صندوق به سبب کاهش ضریب پشتیبانی حدود ۴.۲ بود این در حالیست که تغییراتی متناسب با افزایش امید به زندگی (ازحدود ۵۵ سال به حدود ۷۵ سال) داشتیم اما به جای استفاده از این فرصت چالشهایی برای صندوق به وجود آمد. در همان زمان یکی از چالشهایمان بازنشستگی پیش از موعد شناسایی شد که بیش از ۵۰ درصد بازنشستگیهای ما را این خروج نیرو و بازنشستگی از حوزه کسب و کار تشکیل میداد.
وی با بیان اینکه عدم اصلاحات پارامتریک و اصلاحات ساختاری که باید رقم میخورد در همان سال اول یکی از چالشهای اساسی ما قلمداد شد، گفت: یکی از معضلات اساسی، مداخلات غیرحرفهای در حوزه اقتصادی به ویژه مجموعه موسوم به شستا بود. ما هشت راهبرد کلان را جزو اولویتهای خود قرار دادیم.
وی تصریح کرد: یکی از راهبردها، توسعه پوشش بیمهای برای آحاد جامعه قرار گرفت. ما مکلف بودیم پوشش بیمهای را محقق کنیم. به همت همکاران در حوزه بیمهای اتفاق خوبی رقم خورده است. براساس آخرین آمارها بالغ بر یک میلیون و ۹۲۰ هزار نفر به تعداد بیمه شدههای ما اضافه شده است که اثر مالی این عدد در صندوق ماهانه بالغ بر هزار میلیاردتومان بر آورد میشود.
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای ارائه پیشنهاد به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه گفت: بر اساس قانون موجود، کارگران یا کارمندان با ۲۰ سال سابقه متوالی یا ۲۵ سال متناوب برای مشاغل سخت و زیان آور با ضریب ۱.۵ می توانند با هر سنی بازنشسته شوند اما در لایحه برنامه هفتم برای آن شرط سنی در نظر گرفته شده بود که سقف سنی برای بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور ۵۰ سال بود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در این کمیسیون در جریان بررسی پیشنهادهای اصلاح لایحه بودجه، سقف سنی برداشته شد و به قانون دائمی قبلی بازگشت.
بابایی افزود: همچنین در بند «خ» ماده ۲۹ لایحه برنامه توسعه هفتم برای بازنشستگی (با ۳۰ سال سابقه) شرط سقف سنی ۵۳ سال برای خانمها و ۵۶ سال برای آقایان لحاظ شده بود که در کمیسیون اجتماعی این موضوع حذف شد و به قانون دائمی فعلی بازگشت که در آن مجموع سقف سنی و میزان خدمت که ۸۵ سال است بازگشت.
ارسال نظر