لحظات خوش خواهرانه فرشته حسینی| سلفی جذاب فرشته حسینی
تصویر فرشته حسینی و خواهرش را مشاهده میفرمائید.
فرشته حسینی متولد 6 اردیبهشت 1376 در تهران، بازیگر است.فرشته حسینی آخرین مدرک تحصیلی وی دیپلم است، فرشته حسینی از پدر و مادر افغانستانی در ایران بدنیا آمده و حالا بازیگر شده است، فرشته حسینی از جشنواره مراکش جایزه بهترین بازیگری را گرفته است. تصویر فرشته حسینی و خواهرش را در این بخش از ساعدنیوز مشاهده میفرمائید که بمناسبت تولد خواهرش در اینستاگرام منتشر کرده است و نوشته است:
تولدت مبارک ستاره ی آسمون من
فرشته حسینی در فیلم دسته دختران بازی کرده است. این فیلم با بازی نیکی کریمی، پانتهآ پناهیها و فرشته حسینی به تازگی در چهلمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و فرشته حسینی برای آن دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل را دریافت کرد. همچنین سیمرغ بلورین بهترین جلوههای بصری نیز به این فیلم تعلق گرفت.
بیوگرافی فرشته حسینی
فرشته حسینی متولد ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ بازیگر افغانستانی است.وی از پدر و مادری مهاجر و افغانستانیتبار در تهران زاده شد. او در خانوادهای پرجمعیت به دنیا آمد و شش خواهر و یک برادر دارد. او از دانشآموختگان اصغر محبی، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران است.
فرشته حسینی فعالیت هنریاش را زمانی که ۹ سال سن داشت آغاز کرد و بهخاطر حساسیتهایی که خانوادهاش داشتند فعالیتش را از تئاتر شروع کرد. وی در کنار تئاتر در فیلمهای سینمایی و مستند هم بازی کردهاست.او نخستینبار بازی در فیلم مستند من یک بازیگر شادم به کارگردانی سامره رضایی در سال ۱۳۹۴ جلوی دوربین رفت. همچنین با بازی در فیلم رفتن به کارگردانی نوید محمودی در جشنوارهٔ بینالمللی فیلم مراکش موفق به کسب بهترین بازیگر زن برای بازی در این فیلم شد.
سوابق هنری فرشته حسینی
سونامی فیلمی با مضمون ورزشی است که داستان زندگی یک جوان تکواندوکار را روایت میکند که در زندگی خود با مسائلی مواجه میشود. در این فیلم بازیگران دیگری چون بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، علیرضا شجاع نوری، رعنا آزادی ور، محمد رضا غفاری، علیرضا استادی، امیر مهدی ژوله، ستاره پسیانی و… نقش آفرینی کردهاند. این فیلم برای نخستین بار در سال 1397 از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اکران شد.
شکست همزمان بیست استخوان با نام بینالمللی رونا، مادر عظیم فیلمی به نویسندگی جمشید محمودی، نماینده سینمای افغانستان در نود و یکمین دوره جوایز اسکار بوده است. این فیلم داستان زندگی یک خانواده افغان با بازی محسن تنابنده است که فاروق برای فرستادن قاچاقی مادر و برادرش به افغانستان تلاش میکند، ولی لحظات آخر متوجه بیماری کلیوی مادرش میشود و باید بین جان خود و مادرش یکی را انتخاب کند.
از جوایز این فیلم میتوان به جایزه بهترین فیلم از جشنواره بینالملی فیلم استکهلم سوئد، دیپلم افتخار بهترین فیلم آسیایی از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، دیپلم افتخار بهترین فیلم در بخش بین الادیان از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، جایزه بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی فیلم بوسان کره جنوبی، جایزه ویژه هیئت داوران از جشنواره بینالمللی وزول فرانسه، جایزه بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی فیلم دیوراما هندوستان و… اشاره کرد.
فیلم یلدا داستان زندگی زنی است که به دلیل قتل مردی در زندان به سر میبرد. او به یک برنامه تلویزیونی دعوت شده تا در آن برنامه از دختر مقتول رضایت بگیرد و مشکلاتی در روند فیلم به وجود میآید. در این فیلم بازیگرانی چون صدف عسکری، بهناز جعفری، فرشته صدرعرفایی، بابک کریمی، آرمان درویش، فقیه سلطانی، بهرام افشاری و… نقش آفرینی کردهاند. این فیلم برنده جایزه بزرگ هیئت داوران جشنواره ساندنس شده است.
ازدواج فرشته حسینی
در اردیبهشت ۱۴۰۰، نوید محمدزاده، همبازی حسینی در قورباغه با انتشار پستی از تولدش در اینستاگرام رابطهٔ خود را اعلام کردند. این دو در تیر ۱۴۰۰ ازدواج خود را تأیید کردند.
فرشته حسینی همسر نوید محمدزاده بازیگر مشهور بازیگر مرد مشهور ایرانی با انتشار تصاویری از سفر خود به افغانستان خبر داد. فرشته حسینی همسر نوید محمدزاده که بازیگر زن ایرانی افغانستانی است بعد از حاشیه های فراوان بالاخره به افغانستان رفت. بعد از انتقادها و حاشیه های فراوان فرشته حسینی و اظهار نظرهای او درباره افغانستان بالاخره او راهی افغانستان شد.
او با انتشار تصویری از خود در هواپیما و نشان دادن پاسپورتش نوشت :
هر اتفاقی که برای آدم میفته شروع یادگیریه،شروع به خود رسیدن برای از خود گذشتن.
ممنونم برای اینکه همیشه کنارمی
تو به من قدرت میدی
تو عجیبی
حاشیه های درخواست فرشته حسینی از دولت ایران برای کمک به افغانستان : می دونم که ایران خودش هم الان توی وضعیت خوبی نیست، همه رو میدونم، مام لطفا این کارو نکنید، لطفا اجازه ندین دخترای بیشتری رو تیکه پاره کنند، لطفا اجازه ندین که این مردم، این کودکان، این مادر و پدرها سر بریده شوند، لطفا این کار را نکنید. فرشته حسینی از این جهت نسبت به تحولات افغانستان بسیار ناراحت است که طالبان رفتار بسیار خشنی با زنان و دختران دارد.
فیلمشناسی فرشته حسینی
۱۳۹۵ رفتن فرشته
۱۳۹۷ یلدا انار
۱۳۹۷ شکستن همزمان بیست استخوان هنگامه
۱۳۹۷ سونامی ترگل
۱۳۹۸ هفت و نیم فرشته
۱۴۰۰ دسته دختران در دست ساخت
۱۳۹۹–۱۳۹۸ قورباغه لیلا
تئاترهای فرشته حسینی
خشونت علیه زنان
سینماهای من
شازده کوچولو
ماهی سیاه کوچولو
من موجودی احساساتی هستم
من یک سالوادورم
ارسال نظر