قیمت خودرو | قیمت خودرو در بازار

قیمت خودرو ریخت | خبر خوش به خریداران خودرو

سخنگوی وزارت صنعت، معدن وتجارت ضمن اشاره به کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو که بیانگر مسیر درست تحقق هدف طرح فروش یکپارچه نیز است، از برداشته شدن محدودیت‌هایی که در طرح‌های فروش خودروسازان تاکنون اعمال می‌شده است، برای فروش خودروهای خارج از قرعه‌کشی خبر داد.

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

نوسان قیمت خودرو در بازار باعث کاهش خرید و فروش شده است. قیمت خودرو در چند ماه اخیر به دلیل نوسانات ارز تغییرات زیادی داشته است و فعالان حوزه بازار در انتظار ثبات قیمت خودرو هستند. آیا کاهش تولید خودرو تاثیری در کاهش قیمت خودرو دارد؟ هرچند اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار باعث افزایشی شدن قیمت خودرو می شود. 

 امید قالیباف در ویدئویی که در فضای مجازی منتشر کرده است، ضمن اشاره به ریزش قیمت‌ها در بازار آزاد خودرو، اظهار کرد: قیمت خودروها این روزها در بازار آزاد کاهشی است. پس از اجرای هر دو مرحله از فروش یکپارچه خودروها، شاهد کاهش قیمت‌ها در بازار آزاد بودیم؛ این موضوع نشان می‌دهد که فروش خودروها و قرعه‌کشی بصورت یکپارچه در راستای تحقق هدف خود به‌درستی عمل کرده و التهاب قیمت‌ها در بازار را تقلیل داده است.

سخنگوی وزارت صمت، خبر داد: پس از سه سال، مقرر شده است برای طرح‌ فروش خودروهایی که از شمول قرعه‌کشی خارج شده (و خودروهایی که به‌تدریج خارج می‌شوند)، محدودیت‌هایی که پیش از این اعمال می‌شدند، کنار گذاشته شود. این بدین معناست که بطور مثال فردی که قصد خرید کوییک R (که اخیرا از چرخه قرعه‌کشی خارج شده است)، به‌جای بازار آزاد از خود شرکت‌ خودروساز خرید خود را بدون آنکه محدودیت پلاک انتظامی فعال، عدم خرید ۴۸ ماهه از دو خودروساز بزرگ و... مانع شود، انجام دهد.

وی با بیان اینکه این اقدام به زودی اجرا خواهد شد، گفت: مزیت این تصمیم جدید این است که به‌جای آنکه حجم عمده تقاضا به سمت بازار باشد و منجر به افزایش قیمت شود، به سمت خرید از شرکت خودروساز حرکت می‌کند و نیازش تامین می‌شود؛ این موضوع باعث خواهد شد قیمت‌ها در بازار آزاد بیش‌تر کاهش پیدا کنند.

بنا به این گزارش، پیش از این، قالیباف وعده کرده بود که در ماه آینده خبرهای خوبی از صنعت خودرو به اطلاع مردم خواهد رسید.

بازار خودرو هفته اول مردادماه با افت قیمت به پایان رساند.

در حالی بازار خودرو در هفته اول مردادماه در سراشیبی قیمتی قرار گرفت که هنوز خریداران ترجیح می‌دهند برای خرید خودرو دست نگه دارند.

البته به نظر می‌رسد تامل متقاضیان خودرو در بازار بیشتر به دلیل نبود قدرت خرید و قیمت‌های بالای خودرو است.

با این حال، برخی کارشناسان اعتقاد دارند که این کاهش قیمت، به دور جدید قرعه کشی وزارت صمت و از سوی دیگر صحبت‌های مطرح شده در خصوص نهایی شدن واردات ارتباط دارد.

همچنین فعالان بازار ارز عنوان می‌کنند شرایط تورمی کشور و آینده مبهم برجام به گونه‌ای است که نمی‌توان انتظار داشت شرایط کنونی تغییر محسوسی چه از طرف عرضه و چه از طرف تقاضا داشته باشد.

برخی از فعالان بازار عنوان می‌کنند که در روزهای گذشته میزان عرضه خودرو به بازار افزایش یافت و عرضه و تقاضا مقداری در حالت تعادلی قرار گرفت. به نظر می‌رسد در روزهای آینده نیز این روند کاهشی در بازار خودروی کشور ادامه داشته باشد.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که در حال حاضر در بازار خودرو سمند ال‌ایکس مدل ۱۴۰۱ در بازار ۳۱۰ میلیون تومان، پژوپارس مدل ۱۴۰۱ حدود ۳۷۵ میلیون تومان، پژو۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ در حدود ۳۰۰ میلیون قیمت دارد.

همچنین پژو ۲۰۷ اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ با قیمت ۶۱۰ میلیون تومان، رنو تندرپلاس اتوماتیک ۶۴۰ میلیون تومان و دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ به قیمت ۴۰۷ میلیون تومان به فروش می‌رود.

مدل خودرو

قیمت (تومان)

سمند LX (ساده)

۲۹۵.۰۰۰.۰۰۰

سمند LX (ساده) ۱۴۰۱

۳۱۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو پارس (LX ) ۱۴۰۱

۳۷۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ (ساده) ۱۴۰۰

۲۹۲.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ (ساده) ۱۴۰۱

۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۵ (ساده)

۳۵۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ صندوقدار (v۸(۱۴۰۰

۳۷۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ اتوماتیک (۱۴۰۰)

۶۱۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ دنده ای (رینگ فولادی) ۱۴۰۰

۳۸۵.۰۰۰.۰۰۰

تندر۹۰ E۲

۴۹۵.۰۰۰.۰۰۰

رنو تندر پلاس اتوماتیک

۶۴۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک ۱۴۰۱

۵۹۸.۰۰۰.۰۰۰

رانا پلاس (۱۴۰۱)

۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰

دنا معمولی (رینگ فولادی) ۱۴۰۰

۳۸۵.۰۰۰.۰۰۰

دنا معمولی ۱۴۰۱

۴۰۷.۰۰۰.۰۰۰

دنا پلاس دنده‌ای توربو ۱۴۰۰

۴۷۵.۰۰۰.۰۰۰

هایما s۷ توربو پلاس

۹۳۵.۰۰۰.۰۰۰

سایپا ۱۱۱

۲۰۶.۰۰۰.۰۰۰

سایپا ۱۳۱

۱۸۵.۰۰۰.۰۰۰

ساینا ۱۴۰۰

۲۰۶.۰۰۰.۰۰۰

تیبا (رینگ فولادی) ۱۴۰۰

۱۸۶.۰۰۰.۰۰۰

تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۰

۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰

شاهینG (۱۴۰۱)

۳۶۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک دنده ای ۱۴۰۱

۲۱۴.۰۰۰.۰۰۰

آن‌طور که از روند قیمت‌ ها مشاهده می‌شود، قیمت کوییک دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ در حدود ۲ میلیون تومان، شاهین یک میلیون تومان، دناپلاس دنده‌ای ساده ۳ میلیون تومان و تیبا هاچ بک EX مدل ۱۴۰۰ حدود یک میلیون تومان کاهش داشته است. قیمت تیبا هاچ‌بک پلاس مدل ۱۴۰۰ هم یک میلیون افت قیمت داشته است.

بنا به این گزارش، قیمت تارا اتوماتیک ۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۲ میلیون تومان و پژو پارس LX حدود یک میلیون کاهش قیمت داشته است.

این در حالی است که قیمت سمند LX EF۷ دوگانه‌سوز افزایش ۵ میلیون تومانی قیمت را تجربه کرده است.

تحلیلگران اعتقاد دارند با وجود روند نزولی قیمت‌ها، بازار خودرو همچنان در بلاتکلیفی قرار دارد.

آنها اعتقاد دارند، این کاهش در بازار همچنان نتوانسته افزایش‌های چند ده میلیونی قیمت خودروها را جبران کند و بنا به تجربه هیچ روند کاهشی در بازار پایدار نخواهد بود.

فعالان بازار خودرو عنوان می‌کنند کاهش قیمت‌ها، واکنشی به خبر نهایی شدن آیین‌نامه واردات خودرو است.

 پژو ۲۰۶ تیپ دو با ۱ میلیون کاهش  ۳۰۳ میلیون تومان معامله شد. ۲۰۶ تیپ ۵ فول هم در مدل  ۱۳۹۹ امروز بدون تغییر ۳۶۰ میلیون تومان معامله شد.

پژو ۲۰۷ دنده‌ای سقف پانوراما یک میلیون افزایش ۴۱۱ میلیون تومان معامله می شود. نسخه اتوماتیک با سقف شیشه ای و در مدل ۱۴۰۰، ۵ میلیون گران شد و ۶۲۰  میلیون تومان معامله می شود. نسخه دنده ای با سقف فلزی و مدل ۱۴۰۱ هم ۱ میلیون تومان کاهش داشت و ۳۹۶ میلیون تومان معامله می شود.

پژو ۴۰۵ در نسخه بنزینی بدون تغییر ۲۹۵ میلیون معامله می شود. این خودرو در نسخه دوگانه سوز هم بدون تغییر قیمت ۳۱۰ میلیون تومان را ثبت کرد. پژو پارس LX مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر ۳۷۸ میلیون تومان معامله شد. این خودرو در مدل ۱۴۰۱ و با موتور XU۷، هم تغییری در قیمتش نداشت و ۳۲۰ میلیون تومان معامله می شود.

پارس ELX-TU۵، خودروی جدید ایران خودرو بدون تغییر در بازار ۴۳۵ میلیون تومان قیمت خورد.

پژو ۲۰۰۸ هم بدون تغییر ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان معامله شد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

آخرین مطالب

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد