انفجار بزرگ در پالایشگاه آبادان | دلیل انفجار چه بود؟

صدای انفجار شدید که گفته می‌شود منشاء آن از پالایشگاه آبادان بوده، پنجشنبه شب این شهر را لرزاند. اما علت‌ این حادثه چه بود؟

پایگاه خبری تحلیلی رستانیوز:

روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان اعلام کرد: صدای انفجاری که دقایقی پیش در آبادان شنیده شد به دلیل ایجاد بک‌فایر جزئی هنگام روشن کردن کوره واحد گوگردسازی پالایشگاه آبادان افتاده است.

خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز به نقل از منابع آگاه نوشت: راه‌اندازی یکی از واحدهای فاز ۳ پالایشگاه نفت به انفجار کوره واقع در آن منجر شد.

طبق اعلام این منابع کوره گوگردسازی در واحد sru فاز ۳ که پس از تعمیر اساسی دوره‌ای قرار بود پنج‌شنبه‌شب وارد مدار شود، در آزمایشات پیش از راه‌اندازی دچار انفجار شد.

بر اساس این گزارش، برگشت فرآیندی در این کوره با ایجاد صدایی مهیب در شهر آبادان همراه بود.

حال طبق اعلام روابط‌عمومی پالایشگاه آبادان این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی و مالی نداشت.

البته این منابع توضیح نداده‌اند که چطور این انفجار مهیب بدون تلفات مالی بود؟! انتظار می‌رود در این زمینه نیز توضیحاتی ارائه شود.

گفتنی است پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های ایران است. در این مجموعه فرآورده‌هایی همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال‌‌های نفتی، گوگرد، نفتای (خوراک آروماتیک پتروشیمی بندرامام) تولید می‌‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

سایر رسانه ها

اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت رستانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد